Hasilkan Pendapatan Lumayan Dalam US Dollar...

PELUANG RARE Untuk Terbitkan Buku-buku Public Domain Di Amazon.com Terus Dari Rumah Anda Di Malaysia

(Belajar Terbitkan "Buku" Orang Lain 100% Secara "LEGAL" Di Amazon)

Dapatkan Public Domain Secret Pada Harga $297 $147 - ini Tawaran TERHAD dan Bakal Ditamatkan Bila-bila Masa Aje...

Ini bukan lagi rahsia dah....

Buku = pendapatan "royalti" (buat sekali dapat berkali-kali).

Dalam ertikata lain, menerbitkan buku mampu memberikan pendapatan pasif kepada anda.

Tapi kalau cakap aje, tak ada buktinya, siapa pun boleh cakap, kan?

Jadi biarlah gambar-gambar ini menjadi bukti "kenapa Amazon".
publicdomainsecret1a
publicdomainsecret1b
publicdomainsecret500
PublicDomainShortcut1b
PublicDomainShortcut1e
PublicDomainShortcut1f
Di atas tu contoh-contoh mereka yang telah menghasilkan income di Amazon melalui buku Public Domain.

Simple.

No hype.

No big promise.

Anda buat, anda dapat.

[Kenapa Amazon]

Kalau bukan Amazon, di mana lagi?
Amazon.com adalah satu gedung buku yang terbesar di dunia.

Mencampakkan buku anda untuk dijual di Amazon adalah seperti mencampakkan buku anda untuk seluruh bumi melihat buku anda dan membelinya.

Itulah kehebatan Amazon.com dan juga potensi anda untuk menjadi "international publisher" .

Bayangkan buku yang anda terbitkan dibeli oleh orang dari US, UK, France, German, Japan dan banyak lagi negara.

Sekarang bayangkan pula anda terbitkan bukan hanya sebuah buku sahaja tetapi puluhan atau ratusan buah buku!
publicdomainsecret1
Nah, amekaw!

Banyak buku dah "publish" tu.

Dalam 1 bulan, boleh keluar 100-200 buah buku senang-senang aje.

Tersedak bila dengar potensinya.

Itulah sebabnya saya tak kesah pun untuk dedahkan rahsia "rare" ini.

Amazon.com terlalu besar untuk beberapa orang sahaja menikmatinya.

Lebih baik lebih ramai orang Malaysia kita ni sama-sama menikmatinya.

Lebih baik anda pun menikmatinya.

Tapi bagaimanakah cara untuk terbitkan buku di Amazon?

Lebih cepumas dan lebih ramai orang sangkut ialah soalan PARAH ni...

Buku apa nak diterbitkan? (sebabnya saya tahu ramai yang tak ada bakat menulis dan tak tahu di mana nak dapatkan buku-buku public domain ini)

Tak perlu risau lagi.

Itulah sebabnya anda berada di sini sekarang.

Memperkenalkan...

Public Domain Secret

Public Domain Secret merupakan sebuah program multimedia "Belajar Dari Rumah" dalam format video yang lengkap untuk mengajar anda tentang 3 topik di bawah:
  • buka akaun Amazon KDP spesifik untuk orang Malaysia, termasuk buka akaun bank di USA secara PERCUMA dan menerima bayaran daripada Amazon.com
  • edit buku Public Domain untuk dimuatnaik ke akaun Amazon mengikut format yang ditetapkan
  • membuat penyenaraian buku Public Domain anda sehinggalah ke bahagian penetapan harga buku
Berlainan dengan program yang lain, Public Domain Secret adalah panduan praktikal untuk anda boleh sama-sama buat sehingga berjaya siap menerbitkan buku di Amazon dan hasilkan pendapatan.

Ini keseluruhan 20 video tutorial dengan pecahan-pecahan topik yang lebih detail dalam 3 module.

Module #1 - Amazon KDP

Module ini akan menerangkan kepada anda bagaimana untuk mendaftar akaun KDP Amazon, mendapatkan akaun bank di US secara percuma, mengelakkan dikenakan cukai yang cuma rakyat US sahaja bayar dan pastinya menyediakan peluang untuk anda menjadi Independent Publisher untuk menerbitkan sebanyak mana buku di Amazon.com.
publicdomain1
Module #1. Daftar Amazon KDP
publicdomain2
Module #1. Daftar Amazon KDP - Alamat Rumah
publicdomain3
Module #1. Daftar Amazon KDP - Akaun Bank (Part 1)
publicdomain4
Module #1. Daftar Amazon KDP - Akaun Bank (Part 2)
publicdomain5
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 1)
publicdomain6
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 2)
publicdomain7
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 3)
publicdomain8
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 4)

Module #2 - Persediaan Manuskrip Public Domain

Berlainan dengan program yang lain, Public Domain Secret adalah panduan praktikal untuk anda boleh sama-sama buat sehingga berjaya siap menerbitkan buku di Amazon dan hasilkan pendapatan.

Ini keseluruhan 20 video tutorial dengan pecahan-pecahan topik yang lebih detail dalam 3 module.
publicdomain7
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 3)
publicdomain8
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 4)

Module #3 - Terbitkan Buku Dengan Stylo

Berlainan dengan program yang lain, Public Domain Secret adalah panduan praktikal untuk anda boleh sama-sama buat sehingga berjaya siap menerbitkan buku di Amazon dan hasilkan pendapatan.

Ini keseluruhan 20 video tutorial dengan pecahan-pecahan topik yang lebih detail dalam 3 module.
publicdomain7
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 3)
publicdomain8
Module #1. Daftar Amazon KDP - Tax Information (Part 4)
Kesemua video boleh ditonton online, tanpa anda perlu download sebarang fail.

Durasi keseluruhan video selama 1 jam 36 minit ini sarat dengan info padat yang anda boleh hadam sedkit demi sedikit.

Video-video yang dihasilkan juga adalah "straight to the point" tanpa ada "filler" penambah perisa.

Maksudnya, masa anda untuk untuk belajar tidak dibazirkan dengan perkara yang tak penting.

Hadiah BONUS Pembelian!

Tak cukup dengan 20 video tutorial praktikal untuk anda, saya ada 3 lagi bonus istimewa untuk pembelian Public Domain Secret.
BONUS #1: Amazon $500 Mini eBook
Amazon $500 mendedahkan rahsia seorang jejaka dari Kelate hasilkan lebih daripada $500 sebulan dengan menjual buku-buku public domain di Amazon. Anda pun boleh buat kalau Tuan Marwan Azizan boleh.
BONUS #2: Amazon $500 Mini eBook
Amazon $500 mendedahkan rahsia seorang jejaka dari Kelate hasilkan lebih daripada $500 sebulan dengan menjual buku-buku public domain di Amazon. Anda pun boleh buat kalau Tuan Marwan Azizan boleh.
BONUS #3: Amazon $500 Mini eBook
Amazon $500 mendedahkan rahsia seorang jejaka dari Kelate hasilkan lebih daripada $500 sebulan dengan menjual buku-buku public domain di Amazon. Anda pun boleh buat kalau Tuan Marwan Azizan boleh.
Hadiah-hadiah bonus pun osem... bermanfaat!

Jangan tunggu lagi.

Buat pesanan Public Domain Secret hari ini juga kerana saya tak pasti sekiranya hadiah-hadiah bonus ini dapat saya terus berikan untuk harga promosi Public Domain Secret yang ditawarkan sekarang.

Berapa Harga Public Domain Secret?

REALLY COOL FEATURE #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

REALLY COOL FEATURE #6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Now, It's Your Turn - Get Started Now...