FAKTA! Material Daripada Public Domain Adalah Umpama Lombong Emas...

Jom Hasilkan 4-5 Angka Setiap Bulan Dengan Public Domain Terus Dari Rumah Anda

(Buat Kerja Sekali, Dapat Berkali-kali-kali-kali, Setiap Bulan!)

Buat Untung Dari Produk Orang Lain Tanpa Langgar Sebarang Undang-undang...

Duduk Di Malaysia Tapi Dapat Pelanggan Dari Serata Dunia...

Segalanya "Automated" Sebaik Sahaja Ianya Siap Diterbitkan...

Tak Perlu Daftar Syarikat Di SSM Pun Untuk Mula Hari Ini...

Tak Perlu Ada Sijil Akademik, Pengalaman Atau Modal Besar...

Hadiah Istimewa Untuk ANDA! Download Sebuah Buku Public Domain (Berharga RM47) PERCUMA Sahaja

Pernahkah anda menonton filem-filem box-office yang menarik dengan tajuk-tajuk di bawah ini?
  • The Call Of The Wild
  • Cinderella
  • Aladdin
  • Alice In The Wonderland
  • Peter Rabbit
  • Around The World In 80 Days
  • The Jungle Book
  • Beauty and The Beast
  • A Bug's Life
  • Frozen
  • Chicken Little
  • Mulan
Tak berapa pasti?

Biar saya ingatkan anda semula dengan movie trailers beberapa tajuk-tajuk filem di atas.
Ah haaa!

Pasti ada beberapa klip video di atas dapat mengembalikan ingatan anda semula, bukan?

Nostalgia!

Barangnya Klasik, Nilainya Segunung Emas

Tapi tahukah anda bahawa cerita-cerita di dalam filem-filem ini bukannya baru ditulis atau dihasilkan?

Contohnya :
  • The Call Of The Wild
  • Cinderella
  • Aladdin
  • Alice In The Wonderland
  • Peter Rabbit
  • Around The World In 80 Days
  • The Jungle Book
  • Beauty and The Beast
  • A Bug's Life
  • Frozen
  • Chicken Little
  • Mulan
Evergreen!

Walaupun sudah 100 tahun (atau lebih), cerita-cerita klasik ini masih menarik dan dinikmati ramai; dan akan terus mempunyai permintaan.

Penerbit-penerbit filem-filem ini pula dapat buat untung gila-gila dengan menerbitkan cerita-cerita yang sudah pun "proven" diminati ramai.

Tapi tahukah anda bahawa penerbit-penerbit filem-filem ini tak perlu keluarkan satu sen pun untuk dapatkan kebenaran bagi menerbitkan cerita-cerita ini?

Tak perlu bayar sebarang royalti pun kepada penulis cerita ataupun waris-waris mereka.

Wow!

Biar "betik"?

Betul

Cerita-cerita ini sudah pun dikategorikan sebagai "Public Domain" di mana sesiapa sahaja boleh menggunakannya sebagai bahan untuk diolah semula, diterbitkan di dalam format yang baru dan dikomersialkan semula untuk keuntungan sendiri.

Dikomersialkan bermaksud diperdagangkan atau menghasilkan pendapatan.

Dikomersialkan untuk keuntungan sendiri?

Ya, tepat sekali.

Itulah yang dilakukan oleh penerbit-penerbit filem ini.

Mereka terbitkan semula cerita-cerita ini dalam bentuk "movie" dan kaut berjuta-juta dolar selepas menayangkannya di pawagam.

Kemudian mereka pula sebaliknya menerima royalti untuk filem-filem mereka ini.

Bijak, bukan?

Good for them.

Ini Peluang Anda Pula

Sekarang anda dah tahu bagaimana orang lain ambil peluang dengan Public Domain, sehingga berjuta-juta dollar dihasilkan melalui megamovie blockbuster.

Tapi tahukah anda bahawa jika mereka boleh gunakan semula cerita-cerita "Public Domain" ini untuk menghasilkan pendapatan melalui filem, anda juga boleh menjadikannya sebagai sumber hasilkan pendapatan untuk diri anda sendiri?

Nak hasilkan "movie"? Mungkin mustahil untuk orang-orang biasa macam saya dan anda.. melainkan anda adalah penerbit filem dengan bajet yang besar.

Tapi jangan risau, saya ada satu rahsia dan peluang untuk anda.

Psssttt... anda boleh terbitkan buku-buku "Public Domain" ini semula dalam format buku juga (no joke)

Tapi bukannya jual semula buku-buku ini di kedai-kedai buku tempatan.

Walaupun boleh dilakukan, ada cara yang lebih mudah dan praktikal.

Rahsianya ialah...

Terbitkannya di gedung buku online terbesar dunia - AMAZON.com

That's right...

AMAZON.com yang gah tu!

Bayangkan sekarang anda terbitkan sebuah buku untuk dijual ke serata dunia. Kemudian buku kedua, ketiga dan seterusnya.

Pasti super OSEM, kan?

Mana Buktinya?

Untuk pengetahuan anda, saya dan sebilangan kecil di dalam "mastermind group" saya sudah menghasilkan pendapatan dengan menerbitkan buku-buku "Public Domain" di Amazon.com.

Jadi ianya bukan mitos, bukan cakap-cakap tin kosong.

Ini salah satu teaser pendapatan satu bulan seorang daripada kami yang menerbitkan buku-buku "Public Domain" di Amazon.
publicdomainsecret
Take note bahawa ini adalah pendapatan pasif - terbitkan buku sekali, dapat berkali-kali.

Jangan Lepaskan Peluang Anda!

Sekarang lepas anda dah tahu ada orang malaysia senyap-senyap hasilkan pendapatan lumayan di Amazon, mahukah anda pelajari caranya?

Peluang ini unik kerana setakat sehingga semasa mesej ini ditulis, anda masih boleh dikategorikan sebagai di antara yang pioneer.

Isi nama, email dan nombor whatsapp anda di bawah sekiranya anda berminat untuk belajar cara-cara hasilkan pendapatan melalui penerbitan-penerbitan sendiri buku-buku "Public Domain" di Amazon.com.
optin code
Pastikan anda isi maklumat yang tepat untuk saya kirimkan maklumat peluang keemasan ini.

Sekiranya anda sudah isi nama & email di dalam borang di atas, klik "TERUSKAN!" di bawah untuk berita yang pasti lebih mengujakan anda.
LogoFISH2
Disclaimer: PublicDomain.biz is not associated with Amazon.com and information provided on this website is for educational purposes only.
© 2020 - PublicDomain.biz - All Rights Reserved